Heb je al behoorlijk wat cursussen gedaan en wil je zelfstandig aan de slag op tijden dat het jou uitkomt? Neem dan een werkplaats abonnement.  Je krijgt korting op de stookkosten. Een eigen plank om je spullen op te bergen. Gebruik van alle apparatuur: spuitcabine, kleiwals, ovens en de plateelschilder-set. Er is wifi en een een fijne internet radio… en natuurlijk wekelijks gebruik van het atelier.

 

Abonnement groot.
Een hele dag van 8 uur elke week voor 100€ per maand.
Bijvoorbeeld maandagochtend en woensdagmiddag. Of bijvoorbeeld de hele vrijdag overdag. Afhankelijk van de lengte van de maand is dat 4 tot 5 hele dagen noest en onvervaard kleien. 2 eigen planken bergruimte.

 

Abonnement klein.
Een dagdeel van 4 uur voor 60€ per maand. Bijvoorbeeld elke week maandagochtend van 9:00 tot 13:00. 1 eigen plank bergruimte.

 

Maximale bezetting per dagdeel is 12 mensen (meer draaischijven zijn er niet.). 
Tijden gereserveerd voor werkplaats abonnementhouders zijn:

Maandag van 8:00 tot 18:30
Dinsdag van 8:00 tot 18:30
Woensdag van 8:00 tot 18:30
Donderdag 8:00 tot 18:30
Vrijdag 8:00 tot 23:30 
(Van 16:00 tot 18:00 uur zijn de achterste werktafels bezet.)
Zaterdag 18:30 tot 23:30
Zondag van 18:30 tot 23:30

Voor het inruimen en uitruimen van de oven, de afschrijving van de oven, het bijhouden van de kilo’s en de kWh betaal je 10€ per kilo. Ik weeg maar een keer dus de prijs van het biscuit bakken zit er bij in. Mocht je een keer alleen biscuit willen stoken dan is dat 4,€ per kilo of alleen glazuur dan is dat 6€ per kilo. Single fire kost 9€ per kilo per stook. Als je zelf in- en uitlaad krijg je 10% korting. Voor hele lichte, volumineuze stukken, maak ik een prijs gebaseerd op het volume deel van de oven dat je bezet.

Voorlopig is er nog genoeg ruimte en hoeven we nog niet met tijdsloten te werken. Er ook ruimte om van dag te wisselen als je een keer niet op je voorkeurs-uren kan. Wil je een keer aan een cursus of workshop meedoen, dan krijg je korting. Je kunt er ook voor kiezen om durende de cursus je abonnement tijdelijk stil te zetten. Als de cursus en abonnement samen je teveel tijd kost.

Er is een eenmalig sleutelborg van 50€ euro die je weer terugkrijgt na beëindiging abonnement. Er zijn twee proefmaanden die zonder wederzijdse opgaven van reden beëindigd kunnen worden. Abonnementen lopen liefst een jaar, maar kunnen per maand beëindigd worden. Opzegtermijn is een maand.